Είσοδος
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Ανάκτηση κωδικού

ΥΓΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

Η υγεία των διαφόρων τμημάτων του ματιού, συμπεριλαμβανομένου του αμφιβληστροειδούς, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την παροχή θρεπτικών συστατικών μέσω του αίματος.

Το μάτι είναι ένα πολύπλοκο όργανο που συγκεντρώνει τις ακτίνες του φωτός για να σχηματίσει μια εικόνα στον αμφιβληστροειδή. Η ορθή διατροφική συμπλήρωση που περιλαμβάνει τα απαραίτητα  συστατικά, συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης, βοηθά στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας υποστηρίζοντας την υγιή όραση.

Όπως και όλα τα μέρη του σώματος, τα μάτια πρέπει να τρέφονται καταλλήλως. Ανακαλύψτε ένα πλήρες φάσμα αντιοξειδωτικών θρεπτικών ουσιών που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση ορισμένων βασικών οπτικών λειτουργιών.

-35%
Healthy Eyes Lutein Extra with Zeaxanthin / 60 softgels
Healthy Eyes Lutein Extra with Zeaxanthin / 60 softgels
35.70€ 23.21€

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Puritans Pride και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Join our email list
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
Puritan's Pride Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay updated!

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ut facilisis tortor. Suspendisse pharetra facilisis lacinia. Nullam sagittis sagittis metus.
CODE001
18.7€
12.25€
ΠΑΠΑΛΑ
Back to top